Laatste nieuws:

1 augustus 2013 15:54

Doorstart voor Roboxis

Met ingang van 1 juli 2013 start Xhit International BV, een zusterbedrijf van Hittech Groep BV, de activiteiten van Roboxis in Barneveld door onder de nieuwe naam Roboxis Packaging BV, partner van Hittech Group.

Het T-robot verpakkingssysteem van Roboxis'
Het T-robot verpakkingssysteem van Roboxis
1/1
Meer over
Bedrijven

Roboxis heeft een uniek (gerobotiseerd) verpakkingsconcept ontwikkeld voor met name de verwerking van verpakte eieren (end of line automatisering), groente en fruit (paprika's, tomaten etc.) en bake-off producten.

In deze transactie zijn 5 medewerkers, het intellectueel eigendom (incl. patenten), het klantenbestand en alle overige activa naar Roboxis Packaging overgegaan. Roboxis Packaging zal geleid worden door Dick Verheij.

Cor Heijwegen, directeur/eigenaar van Xhit International/Hittech Groep: "Door de expertise van onze bestaande activiteiten op het gebied van ontwikkeling/engineering, productie, assemblage, service en onderhoud te verbinden met de unieke verpakkingsoplossingen van Roboxis Packaging ontstaat een sterke partij voor het ondersteunen van bestaande en nieuwe klanten van Roboxis Packaging in end of line verpakkingsoplossingen in de levensmiddelenindustrie".

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb