29 juli 2013 12:10

Boers & Co FijnMetaal neemt Epicor ERP in gebruik

Boers & Co FijnMetaal Groep is met haar vestiging PlaatWerkIndustrie (PWI) succesvol live met Epicor ERP. Boers & Co PWI vervaardigt behuizingen, die onder andere ingezet worden in de meetinstrumenten-, energieopwekkings- en medische industrie.

Het oude ERP systeem miste de oplossingen welke in de toekomstvisie van Boers & Co nodig zijn. Eén geïntegreerd systeem waarbij relatie, financieel, contract- en voorraadbeheer waren de belangrijke criteria waaraan een nieuw ERP systeem moest voldoen.

Epicor ERP is voorzien van deze functionaliteiten en gebaseerd op het SQL-platform. Hierdoor kunnen ook andere systemen die Boers & Co gebruikt aan Epicor ERP gekoppeld worden. Met de inzet van Epicor ERP realiseert Boers & Co korte doorlooptijden, integratiemogelijkheden met andere systemen en goede informatievoorziening voor medewerkers, leveranciers en klanten.

Door middel van Enterprise Search wordt op een adequate manier gezocht naar de benodigde gegevens in de database. Hierdoor beschikken medewerkers direct over de informatie die zij op dat moment nodig hebben en kunnen zij klanten en leveranciers direct van actuele informatie voorzien.
In de 2e helft van dit jaar zal Epicor ERP bij de vestiging FijnMechanische Industrie (FMI) worden geïmplementeerd.

Foto's:

Boers & Co FijnMetaal neemt Epicor ERP in gebruik

© Aandrijvenenbesturen.nl