Laatste nieuws:

9 juli 2013 14:06

Siemens sluit lange termijn overeenkomst met Stedin

De Siemens divisie Smart Grid heeft een belangrijke mantelovereenkomst gesloten met netbeheerder Stedin. Het gaat daarbij om de instandhouding van zo’n 33 hoogspanningsschakelinstallaties in het verzorgingsgebied van Stedin, voor een periode van 20 jaar. Met de overeenkomst is een bedrag van ongeveer 15 miljoen euro gemoeid.

Ernst Japikse (links), directeur Techniek van Stedin, tekent met Erik van der Heijden (midden) en Edwin van Dusseldorp, resp. hoofd en businesscontroller divisie Smart Grid van Siemens Nederland, een lange termijn overeenkomst voor de instandhouding van hoogspanningsschakelinstallaties.'
Ernst Japikse (links), directeur Techniek van Stedin, tekent met Erik van der Heijden (midden) en Edwin van Dusseldorp, resp. hoofd en businesscontroller divisie Smart Grid van Siemens Nederland, een lange termijn overeenkomst voor de instandhouding van hoogspanningsschakelinstallaties.
1/1
Meer over
Bedrijven

Onder de mantelovereenkomst tussen Siemens en Stedin vallen niet alleen inspectie, onderhoud en reparatie, maar ook de emergency service aan deze zogenaamde 50 kV COQ - ofwel olie geïsoleerde - schakelinstallaties in Zuid-Holland en Utrecht. De oudste installaties van het ‘schakelpark' doen inmiddels al decennia dienst en vormen door hun robuustheid nog steeds een belangrijk onderdeel van de hoogspanningsinfrastructuur van Stedin.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

DIS Sensors

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb