Laatste nieuws:

3 juli 2013 09:43

Uitgeverij van Aandrijven en Besturen lanceert YOURbusinessmedia

Aandrijven en Besturen is een van de merken van uitgeverij MYbusinessmedia. Onder de naam ‘YOURbusinessmedia’ denkt de uitgeverij als partner mee met verenigingen, overheidsinstanties en ondernemingen over inventieve manieren om hun doelstellingen te bereiken.

'What's your question?' is hét belangrijkste uitgangspunt van YOURbusinessmedia'
'What's your question?' is hét belangrijkste uitgangspunt van YOURbusinessmedia
1/1
Meer over
Bedrijven

Samen met vereniging, overheidsinstantie of onderneming analyseert een ervaren team van YOURbusinessmedia de marketing- en communicatiedoelstellingen. Die vormen het uitgangspunt voor een op maat gesneden communicatieconcept.

YOURbusinessmedia brengt de wijze waarop de gewenste interactie met de doelgroep bereikt kan worden in kaart en vindt er de passende middelen bij. YOURbusinessmedia bedenkt het communicatieconcept, werkt het uit, creëert en activeert de middelen en houdt de regie over de gekozen strategie. Tijdens het hele traject is YOURbusinessmedia partner in business van de opdrachtgever.

Waar nodig schakelt YOURbusinessmedia zorgvuldig geselecteerde partijen in, met expertise op specifieke gebieden als marktonderzoek, websitebouw, copywriting of internetmarketing.

Doelstellingen centraal

Bij YOURbusinessmedia zijn alle mogelijkheden open. Het vertrekpunt zijn niet de middelen, maar de doelstellingen. Brengt de doelgroep veel tijd door op internet? YOURbusinessmedia bedenkt en creëert een pakkende online campagne en helpt om landingpagina's te optimaliseren en de website beter vindbaar te maken.

Past print beter? Leent de boodschap zich bij uitstek voor een workshop samen met MYbusiness Academy? Is de verwachting dat een Google Adwords campagne gaat bijdragen aan traffic en conversie? Of is een mix van middelen de aangewezen manier om de beoogde doelgroep te raken? Er is heel veel mogelijk.

‘Partners helpen meer business te genereren'

"We denken steeds meer in partners, in plaats van in klanten. We willen meedenken en hen helpen om hún klanten te bereiken. Vandaar ook de naam YOURbusinessmedia. We hebben al een aantal partners kunnen helpen om meer business te genereren. Daar ligt onze drijfveer. Bovendien hebben wij de unieke combinatie van kennis van de markten en doelgroepen, het bereik én de ervaring", aldus Pascal van Sluijs, CPO van MYbusinessmedia.

Benieuwd hoe YOURbusinessmedia werkt in de engineering-sector? Kijk voor meer info en voorbeelden van succesvolle cases op www.yourbusinessmedia.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb