Laatste nieuws:

14 april 2013 21:05

Wittenstein tien jaar in de Benelux

Dit jaar viert Wittenstein haar tienjarig bestaan in de Benelux. De fabrikant van mechatronische aandrijfsystemen doet dat onder andere op Indumation (24-26 april 2013) in Kortrijk (België) met een reeks nieuwe producten.

HPLS'
HPLS
1/1
Meer over
Bedrijven
Dertig jaar geleden presenteerde Wittenstein zijn eerste spelingarme planetaire vertragingskast op de Hannover Messe. Op de Indumation komt Wittenstein alpha, de grootste dochteronderneming van de groep nu - naar eigen zeggen als eerste ter wereld - met spelingarme planetaire vertragingskasten in 'hygienic design' volgens de EHDEG-norm.

Lineair systeem

Een andere noviteit zijn de applicatie-specifieke TP+ en TP+ High Torque vertragingskasten voor deltarobots. Ook demonstreert het bedrijf zijn cymex-software voor het configureren en evalueren van volledige aandrijflijnen. Een andere bezienswaardigheid is het ‘High Performance' lineair systeem (HPLS). Volgens Wittenstein levert HPLS 120% meer voedingskracht, is de vermogensdichtheid 100% hoger en is de systeemstijfheid 50% hoger dan traditionele tandheugel- en rondselsystemen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb