Laatste nieuws:

7 april 2013 23:15

Minder keuzes, meer vrijheid

Lenze komt naar Mocon met de jongste innovaties mogen noemen: net iets meer dan een week voor het ‘motion control'-evenement in 's-Hertogenbosch van start gaat hebben de noviteiten in Hannover hun wereldpremière beleefd. De beloftes: minder keuze-stress met de slimme motor en meer ontwikkelvrijheid met applicatieprogrammatuur.

'
1/1
Meer over
Bedrijven
De Lenze Smart Motor heeft als doel de variëteit in motoruitvoeringen in bijvoorbeeld logistieke en ‘material handling'-applicaties met een geschatte 70% terug te brengen. Dit dankzij het vrij instelbare toerental van de Smart Motor. Dit betekent voordelen bij de aanschaf maar ook tijdens het gebruik. Bovendien kan een Smart Motor worden bediend met behulp van een ‘smartphone'.

Ook ten aanzien van de Fast-applicatiesoftware det Lenze een belofte: 80% van de softwarebehoefte voor gestandaardiseerde machinemodules wordt afgedekt met deze programmatuur met functie- en technologiemodules als Electrical Shaft, Winder en Register Control.

Lenze breidt ook zijn portfolio schaalbare controllers uit met de c300 voor eenvoudige motion-toepassingen en taken op het gebied van procesbesturing. De compacte besturing is uitgerust met direct uitbreidbare I/O-modules en geïntegreerde master-interfaces. Met identieke functies maar voor visualisatietaken is de Panel Controller p300 beschikbaar.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb