Laatste nieuws:

25 maart 2013 11:03

Vacon bestaat 15 jaar

Vacon Benelux is deze maand 15 jaar geleden opgericht om de aandrijfmarkt in de Benelux te kunnen voorzien van gedegen advies over frequentieregelaars en aansturing van motors door frequentieregelaars. De huidige directeur Dirk J. Verschoor is 15 jaar geleden bescheiden begonnen.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Inmiddels is Vacon Benelux uitgegroeid tot een bedrijf met 30 werknemers. In loop der jaren is Vacon Benelux uitgebreid met verschillende expertises. Het High Power Service Center zorgt al jarenlang voor snelle en betrouwbare service en reparatie. Het Competence Center met testmogelijkheden tot wel 2,2 MW, draagt bij aan de brede kennis van Vacon over onze regelaars.

In het Trainings Center worden trainingen verzorgd voor technisch en commercieel personeel. De laatste aanwinst is het European Repair Center. Hier worden regelaars uit heel Europa vakkundig, efficiënt en met korte doorlooptijden gerepareerd. Vacon Benelux is één van de toonaangevende leveranciers van frequentieregelaars waarbij u en uw toepassing altijd centraal zullen staan, ook in de toekomst.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

EUCHNER (Benelux) BV

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb