Laatste nieuws:

11 maart 2013 14:10

RS Components deelt Raspberry Pi's uit

RS Components viert de eerste verjaardag van de Raspberry Pi met de introductie van een speciale Limited Edition van het betaalbare en compacte computerbord. De Limited Edition is een Raspberry Pi Model B Revisie 2-board, waarvan er speciaal voor deze gelegenheid slechts 1000 worden geproduceerd in een blauwe behuizing.

Raspberry Pi Anniversary'
Raspberry Pi Anniversary
1/1
Meer over
Bedrijven

De Limited Edition-boards zijn voorzien van een exclusief serienummer en zitten in een speciale geschenkverpakking met een kristalblauwe behuizing en een authenticiteitscertificaat ondertekend door Eben Upton, directeur van de Raspberry Pi Foundation. De kristalblauwe behuizing is ontworpen door de productontwerpers en productiespecialisten van One-Nine-Design. De boards zijn niet bedoeld voor algemene verkoop en RS zal ze dan ook uitgeven via een aantal kanalen, waarbij de meeste rechtstreeks worden geschonken aan liefdadigheidsinstanties die zich wereldwijd inzetten voor jongeren en onderwijs.

Tot juni 2013 kunnen ook liefhebbers van Raspberry Pi wereldwijd aan wedstrijden meedoen in een poging om één van de Limited Edition-boards te winnen. De eerste wedstrijd loopt sinds 4 maart vier weken lang via Twitter lopen, waarbij deelnemers uitgenodigd worden om ontwerpideeën en toepassingen voor hun Raspberry Pi te tweeten aan @RSonlineNL met daarin de vermelding #bluepi. Elke week worden de tien beste suggesties gekozen door een panel bestaande uit Eben Upton en andere technologiespecialisten. Deze tien worden beloond met een Limited Edition Raspberry Pi.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb