Laatste nieuws:

5 maart 2013 09:24

ES Elektro en EPLAN bundelen krachten

Itsme ES Elektro en EPLAN Software & Service zijn een uniek samenwerkingsverband aangegaan om de Nederlandse OEM-markt breder en dieper te ondersteunen in electrical engineering. Met de totstandkoming van deze overeenkomst wordt de ontwerpsoftware voor alle machinebouwers toegankelijk.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Als leverancier van EPLAN Electric P8 Compact aan (middel-)kleine machinebouwers kan ES Elektro inzoomen op die gebieden van de Nederlandse OEM-sector die in mindere mate bereikt worden door EPLAN zelf. Zo kan EPLAN zich blijven richten op totaal oplossingen voor Nederlands grootste machinebouwers, terwijl ook kleinere partijen kunnen profiteren van een professioneel elektrotechnisch ontwerpprogramma.

EPLAN heeft het Electric P8 Compact programma speciaal ontwikkeld om ook de (middel-)kleine machinebouwers op eenvoudige en snelle wijze professioneel te laten ontwerpen met betaalbare software. Behalve de unieke functionaliteiten om zowel grafisch- als objectgeoriënteerd te werken, is EPLAN Electric P8 Compact wereldwijd beschikbaar in 17 talen. Hiermee is het mogelijk om grenzeloos, interdisciplinair en daarmee efficiënter te werken.

Efficiënte bedrijfsprocessen vereisen ook data-integriteit; iedereen moet gebruik kunnen maken van dezelfde database met actuele en juiste informatie. Naast het opstarten van een distributiekanaal is daarom ook een koppeling tot stand gebracht tussen EPLAN Electric P8 Compact en het SAP-systeem van ES Elektro. Deze interface geeft gebruikers inzicht in de beschikbaarheid, levenscyclus, alternatieven, prijs en levertijd van de elektrotechnische componenten waarmee de machine ontworpen wordt. Dankzij deze communicatie kunnen engineers sneller, flexibeler en beter ontwerpen met een besparing van tijd en middelen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

DIS Sensors

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb