Laatste nieuws:

21 februari 2013 12:21

Cursus Toegepaste RF-techniek bij Astron

Radio-frequentie techniek (RF) is doorgedrongen in alle aspecten van het dagelijks leven. Veel technici waaronder test- en verificatie-engineers werken met hoogfrequentsystemen. Het begrijpen van de samenhang van systeemcomponenten is uiterst belangrijk om effecten, oorzaken en gevolgen te kunnen overzien.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Omdat bij het ontwerpen van embedded elektronica in toenemende mate hoogfrequentaspecten een rol spelen, kan een introductie tot de RF-techniek van nut zijn voor digitale/analoge engineers die zijn of worden betrokken bij de ontwikkeling van RF-systemen. Voor hen organiseert Astron in april de cursus Toegepaste RF Techniek

De cursus bestaat uit een programma van 3 dagen. Ongeveer 70% van de tijd wordt besteed aan theorie. De rest aan het opdoen van praktische ervaring in de vorm van hands-on sessies in het lab van Astron.

Om aan deze cursus te kunnen deelnemen wordt verondersteld dat de deelnemer MBO-HBO werk- en denkniveau heeft. Tevens kent de deelnemer de basisbegrippen van elektronica. Parate kennis van wiskundige concepten (waaronder complexe rekenwijze) is niet vereist maar komt wel aan de orde bij de transmissielijntheorie. In het cursusmateriaal is aanvullende theoretische achtergrondinformatie opgenomen.

De cursus vindt plaats van 15 ... 17 april bij Astron in Dwingeloo. Kijk hier voor meer informatie en aanmelding.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb