Laatste nieuws:

18 februari 2013 10:46

3D CAD-modellen 300 000 maal gedownload

RS Components heeft 300.000 downloads van 3D CAD-modellen op de website RS Online geregistreerd. Deze mijlpaal is twee jaar na de introductie van het 3D CAD-programma bereikt. Dit programma biedt wereldwijd toegang tot een databank van duizenden 3D CAD-modellen die gratis kunnen worden gedownload.

Mark Cundle: 'Tweemaal zoveel' '
Mark Cundle: 'Tweemaal zoveel'
1/1
Meer over
Bedrijven

De databank van RS bevat nu meer dan 30 000 modellen van ruim 40 fabrikanten en er worden nog steeds nieuwe modellen aan toegevoegd. Ze kunnen worden gedownload in alle gebruikelijke 3D CAD-formats en zijn toegankelijk via het 3D CAD-portal op RS Online of via de componentenbibliotheek van ModelSource op DesignSpark, de online community van RS voor ingenieurs.

Mark Cundle, hoofd technische marketing, bij RS Components: "Het tempo waarin technici onze ontwerptools voor 3D-modellen gebruiken is enorm toegenomen. In de afgelopen twaalf maanden hebben we tweemaal zoveel downloads geregistreerd ten opzichte van het vorige jaar. Het blijkt dat de modellen over de gehele wereld worden gedownload en wij zijn dan ook zeer verheugd ontwerpers wereldwijd te ondersteunen."

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

DIS Sensors

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb