Laatste nieuws:

21 januari 2013 12:33

Honderd jaar Atlas Copco in Nederland

FME-voorzitter Ineke Dezentjé-Hamming Bluemink en Bob van Wijnen, directeur Atlas Copco Nederland hebben de aftrap gegeven voor de viering van 100 jaar Atlas Copco op de Nederlandse markt.

Het decor van de regiobijeenkomsten. '
Het decor van de regiobijeenkomsten.
1/1
Meer over
Bedrijven

Onder het motto ‘100 jaar innovatie' worden in 2013 diverse activiteiten georganiseerd, waaronder vier regiobijeenkomsten met workshops over een actueel thema. De eerste bijeenkomst stond in het teken van ‘Innovatie'. Nieuwslezeres Milika Peterzon interviewde Ineke Dezentjé-Hamming Bluemink over het innovatiebeleid in Nederland in het algemeen en bij Atlas Copco in het bijzonder, onder meer aan de hand van de onlangs verschenen publicatie ‘De Staat van Nederland Innovatieland 2012'.

Uit dit rapport blijkt dat sectoren die het meest intensief investeren in R&D het hardst groeien en bovengemiddeld bijdragen aan economische groei. De volgende bijeenkomst staat gepland voor 26 maart. Deze gaat over energiebesparing en wordt opgenomen in de Westergasfabriek in Amsterdam. De derde bijeenkomst op 22 mei komt vanuit Cultuurfabriek Dru in Ulft. Het onderwerp daar is ‘Duurzaam Ondernemen'. Op 26 september is er een open dag in het hoofdkantoor van Atlas Copco Nederland in Zwijndrecht. Dan staat alles in het teken van ‘Monitoring en Control'.

Op 14 november tenslotte wordt de reeks beëindigd bij Radio Royaal in Eindhoven met een middag over CO2-reductie. Via Twitter, Facebook en Linkedin kan iedereen de geplande activiteiten dit jaar volgen. De vaste relaties van Atlas Copco krijgen een uitnodiging om bijeenkomsten bij te wonen of om deel te nemen aan de workshops over de desbetreffende onderwerpen in de regio. Vanaf 1 maart kan daarvoor worden ingeschreven op de website van Atlas Copco Nederland.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb