Laatste nieuws:

17 januari 2013 09:19

Interactieve webcastserie: grondbeginselen van sensormetingen

Van 21 tot en met 29 januari organiseert National Instruments een serie van 7 interactieve webcasts over de grondbeginselen van sensormetingen.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De webcasts zijn een efficiënte manier om de basisbeginselen van standaard sensor- en signaalmetingen te leren.. De webcast erie is bedoeld voor engineers en wetenschappers die behoefte hebben aan betrouwbare en nauwkeurige metingen als onderdeel van hun monitoring- , test- of besturingsysteem.Elke presentatie heeft betrekking op een specifieke meetapplicatie, van theorie naar praktijk. De volgende onderwerpen worden behandeld:

Data-acquisitie - 21 januari 2013

Leer meer over fundamentele concepten en terminologieën in verband met data-acquisitie, essentiële principes voor de werking van sensoren en overwegingen voor het bouwen van een data-acquisitiesysteem.
 Registreer nu

Temperatuurmetingen - 22 januari 2013

Bekijk wat de overwegingen zijn voor het meten van temperatuur, gebruik makend van verscheidene meetapparatuur en sensoren, zoals met behulp van thermokoppels, RTD's of thermistors. Leer meer over sensoren, hoe ze te verbinden met uw instrumenten, het belang van signaalconditionering en hoe u fouten in uw meetsysteem kunt verminderen.
 Registreer nu

Voltage- en stroommetingen - 23 januari 2013

Ontdek de beginselen van het creëren van een meetsysteem voor AC / DC spanningen, stroom en power quality / monitoring. Leer de eisen voor de benodigde instrumentatie te beoordelen en zie een demo over hoe u, voor nauwkeurige metingen, de signalen optimaal aan kunt sluiten op uw data-acquisitiesysteem  Registreer nu

Belasting, koppel- en drukmetingen - 24 januari 2013

Meer informatie over de verschillende types van sensoren om belasting, koppel en druk te meten; hoe ze te integreren in uw meetsysteem en technieken om u te helpen beter data te vergaren.
  Registreer nu

Bruggebaseerde rekmetingen - 25 januari 2013

Leer de basis van rekstrookjes, hoe bruggebaseerde metingen werken en mogelijke fouten in het meetsysteem op te sporen en te verminderen of te elimineren.
 Registeer nu

Trillingsmetingen - 28 januari 2013

Meer informatie over fundamentele trillingsconcepten, over verschillende sensoren en wanneer ze te gebruiken, over verschillende systeemvereisten en over signaalverwerkingstechnieken.
 Registreer nu

Frequentie- en encodermetingen - 29 januari 2013

Leer verschillende methodes voor het meten van de frequentie en het uitlezen van encoders, hoe u een encoder aansluit op het systeem en hoe u de nauwkeurigheid van uw metingen kunt bepalen.
 Registreer nu

Deze webcasts beginnen om 10u00 CET (Central European Time).

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (6)...

Rollon Lineairtechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Pilz Nederland

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb