Laatste nieuws:

9 januari 2013 10:43

Hydac neemt Hycom over

Producent van hydraulische componenten Hydac uit Helmond heeft Hycom overgenomen. Hycom ontwerpt complete en energiebesparende hydraulische aandrijfsystemen.

V.l.n.r. Dr. Carsten Mitze (Hydac GmbH), Thomas Kwaks (Hydac BV), Wil Hoefakker (Hycom) en Ivo Beerling (Hycom) ondertekenen het contract.'
V.l.n.r. Dr. Carsten Mitze (Hydac GmbH), Thomas Kwaks (Hydac BV), Wil Hoefakker (Hycom) en Ivo Beerling (Hycom) ondertekenen het contract.
1/1
Meer over
Bedrijven

De klantenkring van Hycom heeft de afgelopen jaren steeds meer een wereldwijd karakter gekregen, daardoor is de directie op zoek gegaan naar een sterke internationale partner. Die heeft zij gevonden in Hydac, een internationale onderneming die wereldwijd in meer dan 50 landen haar eigen vestigingen heeft.

Hydac op haar beurt zocht specifieke kennis in de offshore en marine branche alsook in de luchtvaart, aldus Thomas Kwaks, CEO van Hydac.

Hycom blijft zelfstandig

Hycom zal zelfstandig blijven opereren onder haar eigen naam en vanuit haar eigen standplaats Apeldoorn. De voormalig eigenaar Wil Hoefakker blijft in de nieuwe opzet verbonden aan het bedrijf als technisch directeur. De heren Ivo Beerling en Dick de Winkel completeren het directieteam.

De combinatie Hydac/Hycom wil een optimale wereldwijde service bieden aan klanten met lokale ondersteuning in meer dan 50 landen. Daarnaast biedt deze samenwerking een prima werkplek, vol uitdagingen voor pas afgestudeerden en ook stagiaires die zich willen ontwikkelen in hydraulische aandrijvingen ten behoeve van een internationale markt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (7)...

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

Rollon Lineairtechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

DIS Sensors

Pilz Nederland

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb