Laatste nieuws:

3 januari 2013 12:28

Phaer Benelux-distributeur e2V

Phaer laat weten dat het de exclusieve vertegenwoordiger van e2V-lijnscancamera’s in de Benelux is geworden, nu Nederland aan het rijtje België en Luxemburg is toegevoegd. Koenraad Van de Veere, directeur van Phaer, is blij met de regio-uitbreiding voor e2V-producten.

Koenraad Van de Veere'
Koenraad Van de Veere
1/1
Meer over
Bedrijven

"Nederlanders staan bekend als goede, extraverte ondernemers die zich internationaal willen onderscheiden met vernieuwing en toegevoegde waarde die nu én morgen telt. Het inzetten van ‘vision'-techniek met een voorsprong is daarbij een onmisbaar ingrediënt.

Voorsprong

"We zijn dan ook kind aan huis bij innovatieve bedrijven als Canon, ASML en Assembléon. Hen gaat het zelden om de grote gevestigde merken, maar juist om technologisch leiderschap door prestatie. Door nu ook e2V-producten in Nederland aan te kunnen bieden, kunnen we ze nog beter van dienst zijn door hun maximaal technologische voorsprong te geven."

Kennis

"Voor de distributie van hoogwaardige producten heb je partners met kennis van zaken nodig", vindt Laurence Cieslak, Sales Account Manager bij e2v. "Voor de distributie van de nieuwe ELiixa+ camera's en andere e2V-producten hebben we zo'n partner gevonden in Phaer. Ze hebben kennis van zowel de technologie als van de applicaties, en staan daarom dicht bij de OEM. Na vier jaar zeer positieve ervaringen met Phaer in België en Luxemburg zijn we overeengekomen dat zij ook de distributie in Nederland voor hun rekening gaan nemen."

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (7)...

DIS Sensors

Rollon Lineairtechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

Pilz Nederland

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb