Laatste nieuws:

26 november 2012 09:45

Precisiebeurs 2012

Op 28 en 29 november vindt de 12e editie plaats van de Precisiebeurs in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven. De Precisiebeurs is groter en internationaler dan ooit en staat helemaal in het teken van businesskansen in binnen- en buitenland.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Op woensdagochtend 28 november geeft Cern, volop in de belangstelling door de ontdekking van het Higgs-deeltje eerder dit jaar, zeven presentaties over grote businesskansen voor de hightech industrie, ter waarde van vele miljoenen euro's. Dit betreft zowel reguliere leveringen, extra leveringen vanwege de revisie van de LHC-lijn, investeringen voor de nieuw te bouwen Clic lijn als kansen op het gebied van kennis- en technologietransfer vanuit Cern.

Op woensdagmiddag 28 november is er om 16.00 uur in de Baroniezaal een speciale forumdiscussie, die georganiseerd wordt door Mikrocentrum, FME en Brainport Industries. Het thema is "Vergroot clustering van bedrijven in de precisietechnologie de kansen op leveringen aan OEM's?" Deelnemers aan de Forumdiscussie zijn Bram Corbijn van Willenswaard (manager operations, VDL-ETG), Marc Hendrikse (CEO, NTS), Dennis Schipper (CEO, Demcon), Sikko Wittermans (senior vice president Industrial Engineering, ASML) en Rob Klöpping (namens Cern).

  • Uitgebreide brokerage in samenwerking met EEN (Europe Enterprise Network) en Syntens.
  • Keynote lezing van Amandus Lundqvist over de roadmap van de topsector High Tech Systemen en Materialen.
  • Keynote-lezingen over businesskansen in precisietechnologie in Duitsland, Zwitserland en Frankrijk en over ontwikkelingen in precisiemeten.

De Precisiebeurs is met 260 exposanten groter en internationaler dan ooit en de grootste vakbeurs op het gebied van precisietechnologie, mechatronica en dergelijke in de Benelux . De toegang tot de beurs met congres, de beurscatalogus, parkeren en koffie/thee/frisdrank zijn gratis. Daarnaast wordt een luxe broodje aangeboden door Maxon Motor.

Mikrocentrum verwacht op 28 en 29 november grote aantallen bezoekers. Voorregistratie wordt daarom aanbevolen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

EUCHNER (Benelux) BV

DIS Sensors

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb