Laatste nieuws:

12 november 2012 11:56

Green Week bij EBM-Papst Benelux

Deze week staat alles bij EBM-Papst Benelux in het kader van de wereldwijde campagne ‘Every day is a Green Day'. Deze campagne is ontwikkeld om meer betekenis te geven aan de ‘GreenTech' bedrijfsfilosofie.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Met verschillende activiteiten en presentaties het bedrijf de medewerkers, klanten en directe omgeving zoals scholen, te laten zien hoe ook zij hun steentjes bij kunnen dragen aan een beter milieu. EBM-Papst heeft zijn medewerkers in een biologische lunch laten kennismaken met biologisch voedsel, er zijn presentaties gegeven over EC-Techniek gegeven bij het plaatselijke ROC en presentaties over energiebesparing op een basisschool, gekoppeld aan een ballonnenwedstrijd. Felix Gruijters, coördinator new business and sustainability bij Nuon/Vattenfall heeft een presentatie geven over hoe we thuis en op het werk heel eenvoudig energie kunnen besparen.

De campagne is in april 2012 gestart in Mulfingen, bij het hoofdkantoor van EBM-Papst. Vanaf april is de campagne al bijna de hele wereld overgegaan en hebben al veel vestigingen hun zogenaamde ‘GreenWeek' georganiseerd. De campagne wordt in maart 2013 afgesloten in Zuid-Korea.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb