Laatste nieuws:

8 november 2012 11:37

EVG's online catalogus voor krimpconnectoren

Connectoren met krimp-aansluittechniek waarborgen een hoge elektrische en mechanische veiligheid.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

In de catalogus ‘Krimp connectoren‘ op de website van EVG wordt momenteel de rastermaat 1,0 /1,25 / 1,5 / 2,2 / 2,5 / 2,54 / 3,0 und 3,5 mm getoond. Uitbreidingen volgen regelmatig tot dat het assortiment een rastermaat van 1,0 tot 11,0 mm bereikt heeft. De catalogus zal, tot dat deze helemaal klaar is, als een online versie beschikbaar zijn en later als drukwerk verschijnen. Er zijn veel voorkomende series van marktleidende fabrikanten zoals JST, Molex, Lumberg, TE Connectivity (tyco electronics) en FCI in de catalogus opgenomen.

Naast board-to-wire en wire-to-wire connectoren worden vergrendelbare uitvoeringen, versies waarbij de polariteit niet verwisseld kan worden en uitvoeringen voor wanddoorvoer duidelijk door middel van tekeningen, foto's en specificaties weergegeven.

Is er behoefte aan grote series dan gebeurt de assemblage van de contacten aan enkele litze volledig

geautomatiseerd. EVG heeft machines die meer dan 100 000 enkele litzen per dag kunnen produceren. De enkele litzen kunnen vanaf een doorsnede van AWG 32 tot AWG 14 (komt overeen met 2,5 mm²) in PVC, PUR, Teflon en siliconen, volledig geautomatiseerd verwerkt worden. Verwerking van AWG 36 (0,014 mm²) is na testen ook mogelijk. Naast de een- of tweezijdige aanslag van de contacten kunnen de litze op verzoek gedrild of vertind worden. Zelfs kleine series worden, om reden van kwaliteit, bij voorkeur volledig automatisch bewerkt. Er is ook een machine beschikbaar die gelijktijdig de kwaliteit van de krimpkracht bewaakt.

EVG beschikt, voor de meest gangbare contacten die in de markt verwerkt worden, over een breed scala aan snel uitwisselbare krimpstempels. Semi-automaten, uitwisselbare krimpstempels en ook krimptangen kunnen niet alleen gekocht, maar ook gehuurd worden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (7)...

Rollon Lineairtechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

EUCHNER (Benelux) BV

Pilz Nederland

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb