Laatste nieuws:

10 oktober 2012 13:53

Bosch Engineering breidt klantenbestand uit

CADCenter en Siemens PLM Software hebben besloten per 1 oktober jl. de samenwerking voor wat betreft de Velocity software Solid Edge en Teamcenter te beëindigen. Hierdoor is een belangrijk deel van de klanten van CADCenter toegewezen aan Bosch Engineering.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Op deze wijze blijft de ondersteuning op de 3D CAD en PDM software gewaarborgd. Support en ondersteuning staan bij Bosch Engineering hoog in het vaandel. Mede doordat Bosch Engineering al sinds 1992 leverancier is van mechanical engineering én PLM software, kunnen de nieuwe klanten van Bosch Engineering rekenen op een gedegen kennisniveau en kwalitatieve praktijkgerichte ondersteuning.

Bosch Engineering is als enige reseller van Siemens PLM Software, leverancier van het gehele Velocity portfolio. Bosch Engineering heeft klanten die gebruik maken van de PLM Software Solid Edge, Teamcenter, Femap en/of CAM Express. Omdat deze software van dezelfde leverancier afkomstig is kunnen klanten deze goed combineren en hebben één aanspreekpunt voor training en support.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (7)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

Pilz Nederland

EUCHNER (Benelux) BV

Rollon Lineairtechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb