Laatste nieuws:

10 oktober 2012 11:16

Hörchner & Hammersma Engineering breidt verkoop en support uit voor Solid Edge en Teamcenter Express

Hörchner & Hammersma Engineering, Solution Partner van Siemens PLM Software, heeft per 1 oktober 2012 de verkoop en support van Solid Edge en Teamcenter Express uitgebreid. Deze uitbreiding komt voort uit de beslissing dat CADCenter, een bedrijf dat jarenlang al gewerkt heeft met Hörchner & Hammersma in de Product Lifecycle Management (PLM) software, niet meer als Siemens PLM Software partner opereert per 1 oktober 2012.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Nadat Siemens PLM Software en CADCenter hebben besloten de samenwerking te beëindigen, is een groot deel van de ondersteuning voor Solid Edge en Teamcenter Express overgedragen aan Hörchner & Hammersma Engineering. Hierdoor blijft de ondersteuning van de software bij de klanten van Siemens gewaarborgd.

Hörchner & Hammersma Engineering is sinds 1999 actief in de 3D CAD markt en vanaf 2010 officieel partner van Siemens PLM Software voor de verkoop van Solid Edge (3D CAD oplossing), Insight XT (design data management oplossing, gebruikt voor het beheer van Solid Edge CAD files en gerelateerde ontwerpdata), Teamcenter Express (een eenvoudig te implementeren configuratie van Teamcenter, het digitale lifecycle management systeem van Siemens PLM Software) en CAM Express (een flexibele NC programmeeroplossing die machineproductiviteit verhoogt).

Doordat Hörchner & Hammersma Engineering, als ingenieursbureau, dagelijks werktuigbouwkundige projecten uitvoert met Solid Edge voor zijn klanten, is de ondersteuning van Solid Edge zeer direct en praktijkgericht.

Met deze overname versterkt Hörchner & Hammersma Engineering zijn positie als partner van Siemens PLM Software in het westen van Nederland en wordt zowel de commerciële als de technische staf uitgebreid.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

EUCHNER (Benelux) BV

Rotero Holland bv

DIS Sensors

Bege Aandrijftechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb