Laatste nieuws:

8 oktober 2012 09:46

Solid Edge klanten te gast in Twente

Onlangs organiseerde Bosch Engineering het Solid Edge BE Event in het Techniek Museum Heim in Hengelo. De combinatie van de technische accommodatie, het programma met onderwerpen als Solid Edge ST5 en de steeds verder ontwikkelde Synchronous Technology van Solid Edge waren voor de deelnemers de belangrijkste redenen om te komen. Sprekers als Dan Staples van Siemens PLM Software, de mogelijkheid tot netwerken en het directe contact met Bosch Engineering maakten de dag compleet.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Op het event werd het vernieuwde Nederlandstalige Solid Edge basiscursus boek gepresenteerd. Dit boek, ook geschikt voor stagiaires en als voorbereiding op de basistraining Solid Edge, wordt al jaren door Bosch Engineering onderhouden en aangepast naar de nieuwste versie.

Dan Staples benadrukte in zijn presentatie dat ‘ordered' en ‘synchronous technology' geen keuze meer hoeft te zijn en beide continu in ontwikkeling zijn én blijven. Bij deze ontwikkeling zoekt Siemens steeds meer de betrokkenheid én inbreng van Solid Edge gebruikers, onder andere via dit soort evenementen.

Jaap Dubbelaar en Hans Legters gingen in vogelvlucht langs de vele vernieuwingen in Solid Edge ST5. Zowel voor ordered en synchronous technology zijn diverse vernieuwingen en aanpassingen doorgevoerd. Voor verdieping én juiste toepassing van deze functionaliteiten werd verwezen naar de Solid Edge ST5 updatetrainingen die Bosch Engineering verzorgd  in oktober en januari 2013.

In de sessie ‘Synchronous technology, ordered of beide?' werd door Olaf van der Zalm en Harry Beun van Bosch Engineering, toegelicht wanneer je welke technologie het beste kunt gebruiken of zelfs beide kunt combineren. Ook werd duidelijk dat je met de synchronous werkwijze toch echt efficiënter en dus sneller kunt modelleren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

EUCHNER (Benelux) BV

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb