Laatste nieuws:

24 september 2012 09:26

Energie uit stromend water

Op het event Industrial Automation & Drives (IA&D) van 2 - 5 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht presenteert Control Techniques energie uit stromend water. Op het event IA&D, wat voorheen onder andere de beurs Aandrijftechniek was, staan drie thema’s centraal: Safety, Energy Saving en Maintenance. Op de stand van Control Techniques zijn er twee keer per dag sprekers die één van de onderwerpen uitlichten met praktijkvoorbeelden.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Op vrijdag 5 oktober is het onderwerp Energy aan de beurt. Om 11:00 uur en om 15:00 uur spreekt Tocardo B.V. op de stand van Control Techniques. Tocardo is een bedrijf dat zich richt op het opwekken van energie uit stromend water, zoals getij stromingen en rivieren. “Waterkracht is één van de vier grote bronnen van hernieuwbare energie. Wereldwijd zijn er de afgelopen jaren dan ook heel veel proefprojecten geweest. Maar de tijd van testen is nu voorbij. Nu wordt het tijd voor de commerciële uitrol.”

Bij het inschrijven voor het Event IA&D kunt u aangeven dat u de lezing van Tocardo wilt bijwonen. Ook kunt u tijdens uw bezoek aan IA&D op vrijdag om 11:00 uur of om 15:00 uur naar de stand van Control Techniques komen om de lezing bij te wonen. De stand staat in hal 4 nummer D120. Na de sessie van 11:00 uur kunt u een lunch nuttigen en na de sessie van 15:00 uur is er een netwerkborrel. Dan kunt u verder praten over het onderwerp in een informele sfeer.

Control Techniques is een toonaangevende fabrikant van elektrisch regelbare aandrijf- en besturings-techniek. De aandrijf- en besturingsproducten worden gebruikt in de meest veeleisende toepassingen, waarbij prestaties, betrouwbaarheid en energie-efficiëntie belangrijke succesfactoren zijn. Op de stand van Control Techniques vindt u de producten van vandaag en een kijk in de toekomst.


Nuttige links:
www.controltechniques.nl
www.iad.nl
www.tocardo.com

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb