Laatste nieuws:

7 september 2012 20:44

Gedreven door innovatie

Door het internationale netwerk is Bakker & Co altijd op de hoogte van de laatste trends en technologische ontwikkelingen. Hierdoor kan Bakker & Co op basis van de laatste inzichten haar klanten maximaal adviseren in alle fasen van het productieproces.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

(advertentie) 

Het bedrijf uit Zwijndrecht heeft  de beschikking over een productportfolio dat aansluit bij de wensen en eisen van de meest kritische klanten.

Nieuw in het programma

Onlangs is het programma uitgebreid met roestvaststalen motoren, motorreductoren en trommelmotoren met diameters van 60 tot 620 mm. En dat is niet alleen goed nieuws voor de voedingsmiddel- en chemische industrie, maar bijvoorbeeld ook voor de producenten van laboratorium apparatuur.

Betrouwbaar onder alle omstandigheden

Tijdens de beurs besteedt Bakker & Co extra aandacht aan deze nieuwe producten. Op de stand zijn bijvoorbeeld RVS elektromotoren  tot 7,5 kW te zien, zowel met ventilator als oppervlakte gekoeld in onderwateruitvoering IP68 tot 4kW. 

Ook zijn er RVS motorreductoren in alle uitvoeringen te zien. Denk hierbij aan: co-axiaal, opsteek, kegelwiel en  wormwiel in koppels tot 500Nm.

Produceren zonder zorgen

Bakker & Co is gedreven door innovatie en daardoor kunnen klanten produceren zonder zorgen. Vandaag, morgen en overmorgen. Bezoek ons op de beurs Industrial Information & Drives, hal 2, stand E030 voor meer informatie of maak een afspraak.

Bakker & Co. B.V.
www.bakker-co.com
Gildenweg 3, 3334 KC Zwijndrecht, tel.: +31 (0)78 - 610 1666

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

DIS Sensors

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb