Laatste nieuws:

6 september 2012 00:17

Shop.misteretc.eu beantwoordt actuele marktvraag'

In een handomdraai de geschikte koppeling selecteren? Een overzicht van voorradige Stieber-vrijlooplagers? Klemringen bestellen met een klik op de knop? European Transmission Company, onderdeel van de AZ Hollink Group, werkte een jaar lang hard aan shop.misteretc.eu.

 '
1/1
Meer over
Bedrijven

ETC, voluit European Transmission Company, biedt een assortiment koppelingen, vrijlooplagers en remmen. De firma maakt deel uit van de AZ Hollink Group die wereldwijd actief is. Rob Hendriks, commercieel directeur ETC: "European Transmission Company profileert zich als de fast movers in transmission components. We vertegenwoordigen bekende A-merken en voeren eigen huislijnen. Daarbij stellen we drie speerpunten voorop: de scherpste prijs-kwaliteitsverhouding neerleggen, een grote voorraad houden en onze klanten een snelle service bieden."
"Tot vandaag kwamen alle bestellingen op de traditionele manier bij ons binnen. Klanten contacteren de verkoopafdeling voor een prijs en levertermijn én leggen hun technische vraagstukken bij ons neer. Vanuit die ervaring werd de webshop opgezet. Shop.misteretc.eu geeft de bezoeker een overzicht van prijzen, voorraden, artikelnummers,.. Tegelijkertijd bieden we ook online een antwoord op de meest elementaire vragen: de afmetingen van de artikelen, welke boringen zijn mogelijk, materiaalkeuze,..."

"Elk product is gekoppeld aan specifieke technische criteria. Dankzij deze selectietool én de beschikbare technische documentatie kan een klant eenvoudig de juiste aandrijfcomponent selecteren. Door gebruik te maken van de webshop kunnen we producten scherper aanbieden en geniet de klant hogere kortingen dan via de traditionele kanalen. Op shop.misteretc.eu zijn momenteel alle hardlopers beschikbaar. De webshop wordt geleidelijk aan uitgebreid met andere lijnen en producten. Wie zich voor 31/10/12 registreert ontvangt een gratis mok én maakt kans op een reis voor 2 personen naar de Big Five in Zuid-Afrika."

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (7)...

Pilz Nederland

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

Rollon Lineairtechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb