Laatste nieuws:

3 september 2012 14:17

Veilig door een werkende machine lopen

Op het event Industrial Automation & Drives (IA&D) van 2 -5 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht presenteert Control Techniques machineveiligheid in de meest kritische zin. Op het event IA&D, voorheen de beurs Aandrijftechniek, staan drie thema's centraal: Safety, Energy Saving en Maintenance. Op de stand van Control Techniques zijn er twee keer per dag sprekers die één van de onderwerpen uitlichten met praktijkvoorbeelden.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Op donderdag 4 oktober is het onderwerp safety aan de beurt. Om 11:00 uur en om 15:00 uur spreekt Reind Brackman, directeur van Trekwerk BV, op de stand van Control Techniques. Het geautomatiseerde theater is aan strenge veiligheidseisen onderhevig. Op het podium van het theater loop je namelijk letterlijk tussen de draaiende delen van een moderne machine. Reind Brackman neemt zijn toehoorders mee in een verhaal over het ontwikkelen en implementeren van machineveiligheid in één van de meest cruciale veiligheidsomgevingen: het theater.

Bij het inschrijven voor het Event IA&D kunt u aangegeven dat u het verhaal van Reind Brackman wilt bijwonen. Ook kunt u tijdens uw bezoek aan IA&D op donderdag om 11:00 uur of om 15:00 uur naar de stand van Control Techniques komen om het verhaal bij te wonen. De stand staat in hal 4 nummer D120. Na de sessie van 11:00 uur kunt u een lunch nuttigen en na de sessie van 15:00 u is er een netwerkborrel. Dan kunt u verder praten over het onderwerp in een informele sfeer.

 

Control Techniques is fabrikant van elektrisch regelbare aandrijf- en besturingstechniek. De aandrijf- en besturingsproducten worden gebruikt in de meest veeleisende toepassingen, waarbij prestaties, betrouwbaarheid en energie-efficiëntie belangrijke succesfactoren zijn. Op de stand van Control Techniques vindt u de producten van vandaag en een kijk in de toekomst.

 

Nuttige links:

http://www.controltechniques.nl/
http://www.iad.nl/
http://www.trekwerk.nl/

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb