Laatste nieuws:

13 augustus 2012 12:43

Bons & Evers voert PRO.FILE in

Bons & Evers levert messing persdelen voor alle takken van de industrie. Een sterk groeiende tak daarin is de automotive industrie. Met name door toenemende eisen vanuit de automotive industrie en een veranderende organisatie heeft Bons en Evers besloten haar bestaande ATON PDM systeem uit te faseren en te vervangen door PRO.FILE.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

In de eerste fase gaat het om de invoering van PRO.FILE voor beheer van SolidWorks Engineering (CAD) data en het vastleggen en beheren van het volledig constructiedossier. Dit zal worden gedaan op basis van de PRO.FILE Best Practice aanpak, waardoor de invoering slechts 6 weken in beslag zal nemen.

In die periode wordt ook de bestaande tekeningen en documenten uit ATON overgenomen. In de tweede fase gaat Bons & Evers bedrijfsbreed Document Management inzetten om kwaliteit te waarborgen. Deze stap zal ook een belangrijke bijdrage leveren aan het ondersteunen en borgen van de Duitse automobiel kwaliteitsnorm ISO/TS 16949.

Verder heeft Bons & Evers in Duitsland, Frankrijk en Hongarije bedrijven waarvan Siedle in Duitsland al langer PRO.FILE inzet en andere bedrijven zich later zullen aansluiten.

Gebruik PRO.FILE wijdverbreid

PRO.FILE wordt door een groot aantal automotive toeleveranciers ingezet, zoals onder meer: Allgaier, Air Liquide Welding, VMI Holland, BorgWarner Turbosystems, Mühlhoff Umformtechnik GmbH, Reis robotics, KUKA LSW, MUBEA, Vossloh, Siemens, Magna Steyr, Jost en IMS:GEAR.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb