Laatste nieuws:

26 juli 2012 10:37

Dreumex officiele sponsor van team Xdakar

Dreumex is met onmiddellijke ingang de verbintenis aangegaan als sponsor voor het ambitieuze rally-team Xdakar dat in januari 2013 deel zal nemen aan de prestigieuze Dakar Rally in Zuid-Amerika. Dit team bestaande uit 3 race -vrachtwagens van respectievelijk Frits van Eerd, Peter van den Bosch, en Eimbert Timmermans, tweevoudig wereldkampioen zijspan cross. Ook maakt Erik van Loon met zijn Mitsubishi Racing Lancer deel uit van het team.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De drie truckcoureurs eindigden dit jaar alle 3 bij de eerste 30. Doel voor volgend jaar is top 15 voor de trucks en top 10 voor Erik van Loon in de auto. De sponsoring van Team XDakar maakt onderdeel uit van de grote, internationale campagne ‘I love dirty hands', waarmee Dreumex vanaf 1 september van start gaat en aansluiting zoekt bij zijn doelgroep: de werkende man of vrouw met vuile handen.

Veel mensen die met hun handen werken en elke dag vuile handen krijgen door het werken met olie, smeermiddelen, lijm, verf, inkt, enz., zijn zich er niet van bewust hoe belangrijk een goede handverzorging is. Met deze campagne wil Dreumex aandacht vragen voor het belang van een goede handverzorging en laten zien hoe makkelijk het is.

Naast sponsoractiviteiten biedt Dreumex vanaf 1 september ook diverse actieproducten aan met het speciale thema "I love dirty hands". Mensen die meedoen aan deze acties maken kans op een reis naar de finish van de Dakar Rally voor 2 personen en een Meet & Greet met team XDakar.

Er is een speciale actiewebsite, www.ilovedirtyhands.com, die vanaf 1 september live gaat. Ook op Facebook en Twitter zal Dreumex zijn eindgebruikers op de hoogte houden van al het nieuws rondom de Dakar Rally en het team XDakar.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb