Laatste nieuws:

12 juni 2012 14:04

Enorm distributiecentrum maakt elektromotoren sneller leverbaar

Een nieuwkomer op de Europese industriemarkt, Regal, kondigt de officiële opening aan van een gigantisch distributiecentrum en ombouwwerkplaats. Na de overname van Dutchi BV door Regal is het bedrijf naar een nieuw lokatie in Eibergen verhuisd, die nu dient als Regal's centrale distributiecentrum voor de EU. Hierdoor kan de Europese markt direct vanuit de nabij gelegen Nederlandse vestiging met multi-megawatt motoren worden beleverd.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De Amerikaanse onderneming Regal kocht het merk Rotor (inclusief Dutchi BV) in september van 2010 en heeft dit gecombineerd met haar eigen Marathon Electric om het productaanbod in de breedte en diepte te kunnen uitbreiden. Door de aangekondigde opening van het distributiecentrum - in zijn soort volgens Rgeal waarschijnlijk het grootste ter wereld - zullen de producten ook eerder leverbaar zijn.

"Regal, voorheen bekend als Dutchi NL is verhuisd naar Eibergen en deelt daar een pand met haar zusteronderneming Rotor NL", verklaart Mario Pistone, vice president van de Regal Corporation, Europe. Zijn conclusie: "Door deze strategische verplaatsing beschikken we over Europa's grootste ombouwwerkplaats, die voor onze klanten heel snel speciale opdrachten kan uitvoeren of op maat gemaakte motoren kan leveren. Maar belangrijker voor de markt in het algemeen is dat de nieuwe vestiging dient als distributiecentrum en ombouwwerkplaats, waardoor de klanten meer keuze hebben en sneller over onze producten kunnen beschikken".

Regal denkt de grootste voorraad aan elektromotoren ter wereld te herbergen, met eenfase-, driefase- en middenspanningsmotoren met allerlei verschillende bouwgrootten, maar ook uit beter beschermde en spatwaterbestendige motoren tot 600 kW.

Door de merken Marathon Electric, Leeson en Rotor onder één vlag te laten varen, kan Regal een reeks een- en driefasemotoren leveren, waaronder motoren voor ongebruikelijke of zware omstandigheden, zoals ATEX explosievrije motoren, scheepsmotoren en trilmotoren. Het bedrijf levert ook koelwaterpompen voor machinale gereedschappen, frequentie-inverters en wormaandrijvingen, maar ook motorappendages, remmen, geforceerde ventilatie-units, encoders en schuifrails.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (7)...

DIS Sensors

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Pilz Nederland

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb