Laatste nieuws:

12 juni 2012 11:01

Overname Tevel Components en Systems

Tevel Components en Tevel Systems zijn vanaf maart overgenomen door Eric Sülter. Dat maakte het Didamse Tevel vandaag aan onze redactie bekend. Oprichter Lambert ten Velde blijft nog drie jaar actief betrokken bij Tevel. Ten Velde richt zich op taken waar zijn passie en expertise liggen: oplossen van bewegingsvraagstukken.

Eric Sülter (l) en Lambert ten Velde (r)'
Eric Sülter (l) en Lambert ten Velde (r)
1/1
Meer over
Bedrijven

Tevel onderstreept in haar persbericht de kennis van componenten en de toepassing hiervan die het bedrijf in ruim zestien jaar heeft opgebouwd. De engineers van Tevel Systems bedenken pasklare oplossingen voor automatiseringsvraagstukken en ontwikkelen met de klant mee.

Is er behoefte om te sparren met productspecialisten? Dan bieden de technische medewerkers van Tevel dé toegevoegde waarde. Mede door het brede kennisnetwerk heeft Tevel altijd de technische knowhow beschikbaar. Hiermee kan voor elk vraagstuk een passende oplossing geboden worden.

Vernieuwde website

De nieuwe koers van Tevel komt tot uiting op de vernieuwde website. Naast het nieuwe design is de website qua functionaliteit geoptimaliseerd. Deze vernieuwde uitstraling past bij de nieuwe strategie. Tevel is erg benieuwd naar de mening van de webbezoeker en nodigt iedereen uit zijn mening kenbaar te maken via het contactformulier.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb