Laatste nieuws:

2 april 2012 12:12

ASS AG neemt kroonwielproductie in eigen regie

Met de overname van de Cylkro-kroonwielproductie heeft Antriebstechnik Stefan Schoen AG de totale regie in handen gekregen voor het complete traject van ontwikkeling, engineering, productie, montage tot en met de verkoop van kroonwielaandrijfsystemen.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De productie, tot nu toe in handen van Norma UPS, wordt vanaf 1 april 2012 ondergebracht in een door ASS AG nieuw opgerichte onderneming met de naam Cylkro Gear Production (CGP) BV. Dankzij de overname verwacht Assag sneller en doeltreffender te kunnen reageren op ontwikkelingen in de markt. Het invoeren van nieuwe productietechnieken, optimalisering van productie- en levertijden en eveneens een betere kostenbeheersing zijn belangrijke beweegredenen voor de overname.

 

ASS AG groeit door de overname naar 40 medewerkers. De kroonwielproductie blijft gevestigd op de locatie aan de Granaatstraat 58 te Hengelo (Ov.). Hier is eveneens de Nederlandse verkoopvestiging gesitueerd. Op het Zwitserse hoofdkantoor van ASS AG in Düdingen werkt een internationaal team aan de ontwikkeling, engineering, montage en verkoop van complete aandrijfsystemen. Niet uitsluitend Cylkro-kroonwielaandrijvingen, maar ook klantspecifieke Evolvere-toepassingen en diverse standaard aandrijfsystemen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

DIS Sensors

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb