Laatste nieuws:

2 april 2012 12:01

Omron blijft Yaskawa frequentieregelaars en servosystemen verkopen en ondersteunen

De V1000, J1000 en A1000 frequentieregelaars evenals de Sigma-II en Sigma-5 servosystemen van Yaskawa blijven ook in de toekomst standaard leverbaar vanuit Omrons Europese logistieke magazijn in Den Bosch. Voor de Benelux is Omron dé motionspecialist die zijn meer dan 20-jarige applicatiekennis graag met haar klanten deelt.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Continuïteit is voor de machinebouwer of automatiseerder van groot belang. Met '2020' kijkt Omron vooruit naar de toekomst, zonder het verleden te vergeten. Omron heeft meer dan 20 jaar verkoopervaring en meer dan 20 jaar ervaring op gebied van ondersteuning en kennis voor Yaskawa frequentieregelaars en servosystemen.

Omron Industrial Automation levert producten, systemen en applicatie-expertise op het gebied van fabrieks- en machineautomatisering. Het productaanbod omvat: machinecontrollers, PLC's, industriële pc's, HMI's, decentrale I/O, motion controllers, servosystemen, frequentieregelaars, sensoren, vision-systemen, veiligheidsapparatuur, temperatuurregelaars, relais, timers, tellers, meet- en bewakingssystemen en nog vele andere industriële componenten.

Klik hier voor meer informatie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb