Laatste nieuws:

12 maart 2012 15:05

FWD smart automation en Beckhoff Nederland bekrachtigen samenwerking

FWD smart automation uit Varsseveld wordt system integrator van Beckhoff besturingstechniek. De bestaande samenwerking is hiermee verder bekrachtigd. Hiertoe zijn de handtekeningen onlangs geplaatst door de heren Jurjen Verhoeff namens Beckhoff Nederland en Teun van den Berg namens FWD smart automation.

Teun van den Berg (l) en Jurjen Verhoeff (r)'
Teun van den Berg (l) en Jurjen Verhoeff (r)
1/1
Meer over
Bedrijven

Voor gebruikers van Beckhoff besturingstechniek betekent dit, dat de specialistische ondersteuning in de regio Achterhoek versterkt wordt. In het kader van de samenwerking gaat FWD structureel investeren in kennis van dit platform en is er eerstelijns ondersteuning vanuit Beckhoff. FWD voert vaak mechatronische projecten uit waar de grenzen van de besturingstechniek benaderd worden, door deze samenwerking kan FWD nog scherper deze grens gaan opzoeken.

FWD smart automation ontwikkelt en bouwt mechatronische speciaal machines en meet- en testmiddelen. Het afgelopen jaar is daarvoor een besturingsplatform gebaseerd op Beckhoff hardware gebouwd. Dit platform is voorzien van user interface, logging en track&trace en kan externe meet- en regelapparatuur zoals dataloggers, voedingen en chillers besturen. Het komende jaar zal dit platform verder uitgebreid worden met Vision en Motion. Dit platform wordt ingezet voor mechatronische speciaal machines, speciale meet- en testmiddelen en de eigen producten waaronder de SmartFeeder die in de eerste helft van 2012 geïntroduceerd gaat worden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 

Van onze partners meer (3)...

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rollon Lineairtechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb