Laatste nieuws:

28 februari 2012 11:13

Mikrocentrum en TÜV Nederland bundelen krachten

TÜV Nederland en Mikrocentrum gaan intensief samenwerken. Hiermee creëren zij een completerend platform van kennisoverdracht en hoogwaardige beoordelingen.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De samenwerking betekent voor klanten dat zij een beroep kunnen doen op het kennisnetwerk en de opleidingsmogelijkheden van Mikrocentrum enerzijds en anderzijds de kennis en kunde van TÜV Nederland tijdens het uitvoeren van onafhankelijke beoordelingen op het gebied van certificatie, keuring en inspectie.

De gebundelde kennis heeft een positieve uitwerking op de kennis en toegevoegde waarde in de dienstverlening van beide organisaties, zonder dat zij daarbij inboeten op hun onafhankelijke positie.
De technische competenties en vaardigheden van de ingenieurs en andere professionals van TÜV hebben sterke raakvlakken met techniek en industriële processen. Processen verbeteren is dagelijkse kost voor TÜV professionals en ze beoordelenvanuit objectief oogpunt.

Diensten
TÜV Nederland biedt diensten die de optimalisatie van veiligheid, kwaliteit, terugdringen van milieubelasting en versterken van de maatschappelijke verantwoordelijkheid van een organisatie transparant maken en erkennen. Dit gebeurt door middel van een betrouwbaarheidsverklaring en vormen van certificatie en keuring (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, MVO Prestatieladder en CO2 Prestatieladder, CE Markering, EG-Typeonderzoek).

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (7)...

Rotero Holland bv

Pilz Nederland

EUCHNER (Benelux) BV

Rollon Lineairtechniek BV

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb