Laatste nieuws:

21 februari 2012 16:23

Fusie Xandorra BV en Ad Ultima PLM

Xandorra BV is sinds 15 februari gefuseerd met het Belgische bedrijf Ad Ultima PLM. Deze nieuwe combinatie gaat verder onder de reeds bestaande naam: Xandorra BV, met vestigingen in Wageningen (Nederland), Kortrijk (België) en Lyon (Frankrijk). Xandorra, leverancier van CAD en PDM oplossingen, voegt met deze fusie haar expertise op ERP/PLM gebied toe aan het dienstenaanbod. Ad Ultima PLM is onder andere leverancier van PTC’s high-end PLM-oplossing Windchill.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Met deze fusie is Xandorra een totaalleverancier van PTC's software oplossingen in de Benelux en Frankrijk geworden. Directeur van Xandorra, John van Doorn, is ervan overtuigd met de fusie excellente expertise in huis te halen. "We kunnen onze klanten voortaan bedienen op alle gebieden: CAD, PDM, PLM en ERP. Door de fusie met het Belgische bedrijf verwerven we in één keer enorm veel kennis en ervaring op PLM gebied. Diverse studies wijzen uit dat PLM een grote vlucht zal nemen in de komende jaren. Door deze fusie kunnen we onze klanten ook optimaal op dat gebied adviseren."

Over Xandorra BV

Xandorra BV is een innovatieve onderneming, die bedrijven helpt het productontwikkelingsproces te optimaliseren. Xandorra is als leverancier van PTC/Creo-producten in staat om innovatiekracht te vertalen in succesvolle en creatieve oplossingen voor haar klanten. Het bedrijf richt zich daarbij op de levering, implementatie en support van CAD- en PDM-oplossingen voor de werktuigbouwkundige markt.

Over Ad Ultima PLM

Ad Ultima PLM helpt bedrijven om succesvoller te worden dankzij een doordachte implementatie van geïntegreerde bedrijfsoplossingen op basis van het PTC's Windchill PLM platform. Het bedrijf heeft een uitgebreide expertise opgebouwd binnen complexe en projectgeoriënteerde productieomgevingen. Ad Ultima PLM is onderdeel van de Ad Ultima Groep, leverancier van het ERP systeem Microsoft Dynamix AX.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb