Laatste nieuws:

13 februari 2012 12:17

Duursma W&O is Festo-dealer van het jaar

Festo B.V. heeft Duursma W&O uitgeroepen tot Festo dealer van het jaar 2011. Deze prijs is enkele jaren geleden in het leven geroepen om de Nederlandse Festo Authorised Dealers te stimuleren tot een (nog) verdere kwaliteitsverbetering en een maximale klanttevredenheid. Duursma W&O scoorde op vrijwel alle beoordelingscriteria bijzonder hoog en mag de prestigieuze prijs daarom in ontvangst nemen.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Festo B.V. hanteert strikte voorwaarden om de dealer van het jaar prijs te kunnen bemachtigen. Alle Festo dealers in Nederland worden beoordeeld op punten als verkoopgroei, product- en vakkennis van het personeel, servicegerichtheid, constructieve samenwerking van de markt tussen Festo en de dealer, actieve bewerking van de Festo top-10 key-accounts en de inzet van marketingactiviteiten die de dealer uitdraagt.

Zeer succesvol Festo-jaar voor Duursma W&O

Duursma W&O is één van de grotere Festo dealers en heeft een zeer sterke marktpositie met pneumatische producten en diensten in noord, oost en midden Nederland. Om deze marktpositie vast te houden en verder uit te breiden is er enkele jaren geleden bewust gekozen om een nog sterkere verbintenis aan te gaan met Festo.

Dit heeft onder andere geresulteerd in het samen opzetten van het Festo opleidingscentrum in Ede (2010), waar meerdere Festo Didactic opleidingen worden gegeven. Ook heeft Duursma W&O in eigen huis meerdere productspecialisten voor de Festo producten en diensten, zodat iedere (potentiële) klant optimaal bedient kan worden met het juiste advies en heeft het bedrijf mogelijkheden om het Festo ESS (Energy Saving Service) programma zelfstandig uit te kunnen voeren.

Hierbij kan het perslucht energieverbruik exact in kaart worden gebracht in industriële productieprocessen en wordt er advies gegeven over het optimaal verminderen van dit verbruik. Uiteraard beschikt Duursma W&O daarnaast over zeer ruime Festo voorraden op al haar vestigingen, zodat er just-in-time geleverd kan worden. Al deze investeringen hebben er toe geleid dat Duursma W&O in 2011 bijna 25% autonome groei heeft gerealiseerd met Festo producten.

Reacties (1)

** Wij Kende elkaar uit de periode Zutphen – Apeldoorn. Hi, Familie Duursma – Apeldoorn en de rest van het fantastische Team! Gefeliciteerd met jullie behaalde titel! De kroon op jaren passie, inzet, dalen en pieken. Maar bovenal, jullie begrijpen hoe het "spelletje" werkt! Het resultaat; al jaren hoge scores met de klant tevredenheids onderzoeken. De (verdiende) erkenning van je klanten is immers het mooiste compliment. Geweldig hoe jullie het als team voor elkaar krijgen. Chapeau! Nog vele mooie, gezonde jaren, aan de ambities ligt het niet! Hartelijk groetend, George Veenstra Vorden.

Veenstra G.

21-02-2012 op 12:14

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

DIS Sensors

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb