Laatste nieuws:

9 januari 2012 11:27

Tech Data neemt Autodesk-verdeler ProDesk over

Tech Data, een van de belangrijkste verdelers van technologieproducten, heeft aangekondigd dat het een overeenkomst heeft gesloten om 100% van de aandelen van ProDesk over te nemen. ProDesk is een verdeler gespecialiseerd in CAD-software voor de mechanische industrie (CAD-CAM), geografische systeemautomatisering (GIS), bouwkunde en architectuur.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

ProDesk, die in 2010 een omzet haalde van ongeveer 34 miljoen euro, is een erkende Autodesk-verdeler die aan een gespecialiseerd klantenbestand van wederverkopers levert. De overname van ProDesk versterkt de mogelijkheden van TDDatech om deze complexe service aan te bieden in de Benelux. Dit doordat de onderneming nu versterking krijgt van een team hoogopgeleide en ervaren medewerkers met een gespecialiseerde kennis van de plaatselijke markt, waardoor TDDatech meer klanten kan bereiken.

Mike Appel, Vice President van TDDatech, verklaarde: "Dankzij de overname van ProDesk zullen wij over een platform beschikken dat onze Autodesk-activiteiten in de Benelux helemaal zal veranderen en dat ons in staat zal stellen om wederverkopers bijkomende voordelen te bieden, doordat ze kunnen profiteren van een bijzonder competente organisatie met een pan-Europese infrastructuur en een sterke financiële positie die hun bedrijf kan helpen groeien."

Tom Hamers, CEO van ProDesk, voegde daaraan toe: "Wij kijken ernaar uit om deel te gaan uitmaken van Tech Data. Wij willen onze wederverkopers nog beter van dienst zijn met een ruimer aanbod en we zullen toegang krijgen tot de krachtige ondersteuningsprogramma's voor wederverkopers die TDDatech nu al toepast in heel Europa."

Ray Savona, Vice President Channel Sales bij Autodesk, lichtte toe: "Autodesk en Tech Data maken al jaren deel uit van een bijzonder succesvolle samenwerking. Tech Data is een van onze belangrijkste verdelers die een meerwaarde biedt en we willen het bedrijf feliciteren met de uitbreiding van zijn activiteiten. We kijken ernaar uit om onze band met Tech Data verder te versterken, zodat we onze gezamenlijke partners de designoplossingen, diensten en opleidingen kunnen aanbieden".

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb