Laatste nieuws:

25 november 2011 10:41

Succesvolle klantendag CAAP in Geldmuseum

Solid Edge reseller CAAP uit Leusden meldt zeer tevreden te zijn over haar onlangs gehouden klantendag in het Geldmuseum. Met alle perikelen rondom de recessie is geld voor iedereen een zeer actueel onderwerp, vandaar de keuze van Solid Edge reseller CAAP uit Leusden om haar klantendag dit jaar in het Geldmuseum in Utrecht te houden.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De dag, afgelopen donderdag 15 september, begon met de jaarlijks terugkerende presentatie van Siemens PLM Software. De presentatie was in handen van de heren Dubbelaar en Legters, die de aanwezigen vertelden over Solid Edge ST4, de nieuwste versie van dit pakket. Siemens houdt bij de ontwikkeling van nieuwe versies veel rekening met ervaringen van bestaande gebruikers. Zo kregen de gasten van CAAP na de eerste presentatie de unieke gelegenheid om in discussie te gaan met de vice president development Solid Edge van Siemens PLM Software: Bill McClure. Er werden veel vragen gesteld die leidden tot een interessante rondetafeldiscussie.

CAAP maakt handleiding Solid Edge ST4

Na de lunch was het de beurt aan Eef de Klerk en Willem van Burik van CAAP om hun bijdrage aan deze dag te leveren. Hun handige 'Tools to make life easier' werden zoals ieder jaar met grote belangstelling gevolgd. Eef liet de 'ins en outs' van de nieuwe versies van Drawingmanager en Edgepublisher zien.
Ook refereerde Eef aan de nieuwe Nederlandstalige handleiding die CAAP binnenkort uitgeeft over de nieuwste Solid Edge versie ST4. Dit is het enige Nederlandstalige boek over dit onderwerp op de Nederlandse markt.

Dit jaar bood CAAP haar klanten de mogelijkheid om middels een doorlopende PowerPoint-presentatie zichzelf te profileren. Van een aantal klanten waren gedurende de hele dag interessante productdia’s te zien op de grote schermen in de 1e slagruimte van het Geldmuseum.

Presentatie Imtech Green Gas Technology

Een nieuwe klant, Imtech Green Gas Technology, kreeg de gelegenheid zichzelf te presenteren en vertelde over het product dat zij met Solid Edge maken. Dit bedrijf heeft een uniek concept ontwikkeld om organisch afval op te waarderen naar groen gas. Onlangs hebben zij dus voor deze procedure Solid Edge aangeschaft.

Afsluiting van een geslaagde klantendag

De dag werd op ontspannende manier in quizvorm afgesloten met 'Solid Edge tips en tricks', gepresenteerd door Hugo Prins en Niels Pieterson van CAAP. Veel klanten zijn weer wat wijzer geworden waardoor ze nu nog efficiënter met Solid Edge kunnen werken.

Hierna werd het officiële gedeelte afgesloten door CAAP-directeur Donald Kalff die alle aanwezigen uitnodigde om tijdens een borrel nog wat na te praten.

Klantcontact belangrijk voor CAAP

De doelstelling van CAAP om de contacten met de bestaande klanten wat meer uit te bouwen is duidelijk gelukt. CAAP heeft het afgelopen jaar haar klanten vaker bezocht om de samenwerking te evalueren en dit kwam duidelijk tot uiting in het hogere aantal inschrijvingen voor deze klantendag. Al met al blikt CAAP terug op een zeer geslaagde dag!

Heeft u interesse in informatie over Solid Edge ST4, of eventuele toekomstige klantendagen. Neem dan contact op met CAAP .

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

DIS Sensors

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb