Laatste nieuws:

23 november 2011 10:47

AZ Hollink officieel agent voor Warner-Electric

AZ Hollink bv is nu officieel agent voor Warner-Electric in Nederland. Het bedrijf was al jaren officieel agent voor Warner-Electric in Europa voor onder andere België en Spanje. Voor de cappingclutch of doppensluiter van Warner-Electric/Precision Torq heeft A.Z. Hollink b.v. zelfs wereldwijde afspraken.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Sinds deze maand is AZ Hollink ook een officieel agent voor het complete pakket van Warner-Electric in Nederland. Tot het programma van Warner-Electric behorenproducten als: Clutches, Brakes, Wrap spring clutches, linear actuators, tension controllers en torq limiters. Deze producten zijn op vele markten en toepassingen te gebruiken, van standaard spul tot klant specifieke oplossingen.
 
Warner-Electric zet een groot distributiesysteem op met een uitgebreid Customer Service Centrum. Zo worden agenten als AZ Hollink nog beter ondersteund met service en snelle levertijden. Onder andere de productie van de actuatoren wordt gedeeltelijk verplaatst naar de lokatie in Frankrijk. Door de actuatoren en onderdelen op voorraad te houden speelt men sneller en flexibeler in op de wensen van de klanten. Het streven is om levertijden met 50% te reduceren.
 
Warner-Electric maakt deel uit van de internationale groep Altramotion. AZ Hollink maakt zich sterk voor de wereldwijde ondersteuning en service van tal van Altramotion producten.

Bron: AZ Hollink bv

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Rotero Holland bv

Bege Aandrijftechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb