Laatste nieuws:

15 november 2011 13:43

Samenwerking Van de Klundert en ISD Benelux

Van de Klundert in Zevenbergschen Hoek werkt samen met ISD Benelux. Na een uitvoerige testperiode heeft Van de Klundert het CAD-systeem HiCAD van ISD gekozen voor hun productieproces.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Marcel van Boesschoten, bedrijfsleider bij Van de Klundert: "Aangezien wij geen eigen producten hebben, en alles voor derden produceren is het voor ons van cruciaal belang dat de uitwisseling met andere systemen feilloos verloopt." In HiCAD ziet hij een flexibel systeem waarmee binnenkomende tekeningen snel kunnen worden aangepast zodat ze klaar zijn voor productie. "Daarnaast zijn de plaatwerkuitslagen van HiCAD van dusdanig hoog niveau dat we deze direct en zonder twijfel naar de machine sturen", aldus van Boesschoten.

Door de zeer uitgebreide plaatwerkfunctionaliteit zijn ook complexe oplossingen geen enkel probleem. Veel opdrachtgevers van Van de Klundert maken gebruik van leidingwerk, trechters, lucht toe- en afvoerkanalen en verschillende collectoren. Hierbij moeten verschillende vormen naadloos op elkaar aangesloten worden. Boesschoten: "HiCAD biedt ons hiervoor uitstekende mogelijkheden, zodat we zonder problemen deze complexe onderdelen kunnen ontwerpen en produceren."

Dankzij het gebruik van HiCAD plaatwerk zijn ook eventuele productieproblemen in een vroeg stadium te signaleren en tijdens de engineeringfase al op te lossen. Hierdoor merkt Van de Klundert een enorme reductie van het aantal fouten. Ook kan Van de Klundert dankzij ISD's CAD-systeem sneller en volgens afspraak leveren. Boesschoten: "Rond op vierkant, het samenvoegen van meerdere buizen etcetera; HiCAD ondersteunt de engineer in het bereiken van het gewenste resultaat."

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

DIS Sensors

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb