Laatste nieuws:

17 oktober 2011 14:06

Mikrocentrum ontwikkelt cursus Produceerbaar Construeren

Stichting Mikrocentrum heeft een cursus Produceerbaar Construeren ontwikkeld voor constructeurs. De cursus staat op de dagen 8 november 2011 en 23 november 2011 gepland.

'
1/1
Meer over
Bedrijven
Voor de constructeur is het juist specificeren van een product of systeem één van zijn belangrijkste taken. Deze specificaties zijn voor de toeleverancier de input die nodig is om de juiste productietechniek te kiezen. De productietechniek heeft immers een belangrijke invloed op aspecten als geometrie, toleranties, oppervlaktegesteldheid, duurzaamheid, kosten etc.

Het is ook voor de constructeur van groot belang productietechnieken te kennen omdat hij dan de mogelijk- en onmogelijkheden daarvan in zijn ontwerp kan benutten. Het resultaat is een optimaal en effciënt productontwerp. Vanwege de trend de productie uit te besteden neemt de kennis van productietechnieken in de eigen ontwikkelingsafdeling echter af. Dit geldt met name voor de moderne productietechnieken die alleen nog bij de toeleverancier bekend zijn.

Tijdens deze cursus verschaffen specialisten u het benodigde inzicht in diverse productietechnieken voor metaal met de nadruk op verspaning, plaatbewerking, lassen en overige verbindingen. Ook krijgt u inzicht in hun invloed op kosten.

De cursus is gepland op 2 locaties en data:

• Utrecht: dinsdag 8 november te Utrecht en
• Eindhoven: woensdag 23 november te Eindhoven.


Klik hier voor meer informatie

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

EUCHNER (Benelux) BV

DIS Sensors

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb