Laatste nieuws:

22 september 2011 09:48

Rittal toont CoolWall op de beurs

Op de beurs Elektrotechniek presenteert Rittal van 3 t/m 7 oktober haar CoolWall op standnummer 7C010. De CoolWall bestaat uit een wand met koel- en filtermodulen, een separate regeling en hoogefficiënte EC-ventilatoren.

'
1/1
Meer over
Bedrijven
De EC-ventilatoren in de verhoogde vloer zorgen voor het transport van de gekoelde lucht uit de computerruimte. Daardoor kan bij toepassing van indirecte vrije koeling langer gebruik worden gemaakt van de buitenlucht. Het resultaat is een aanzienlijk lager energieverbruik. Omdat de CoolWall zelf geen klimaatbehuizingen nodig heeft ontstaat meer ruimte voor een grotere warmtewisselaar en daarmee voor meer vermogen én meer energie-efficiëntie. Zo realiseert u met de Rittal CoolWall op hetzelfde vloeroppervlak bijna het dubbele specifieke koelvermogen!

De beurs Elektrotechniek staat dit jaar volledig in het teken van duurzaamheid en energie. Dat is geen toeval, want voor de elektrotechnische branche is het jaar 2011 een sleuteljaar waarin organisaties concurrentiegericht investeren in energiebesparende en prestatieverhogende technologie. Ook Ritter presenteert producten die overtuigen door hun energiebesparende en efficiëntieverhogende eigenschappen.

Bezoekers van de Rittal-beursstand ervaren hoe zij de producten snel en eenvoudig in hun bestaande productomgeving kunnen integreren. Het zelf samenstellen van energiebesparende elektrotechnische oplossingen is nu meer binnen handbereik dan ooit.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb