Laatste nieuws:

6 september 2011 10:23

Dijkman Elektrotechniek breidt assortiment uit

In korte tijd volgden diverse ontwikkelingen elkaar op binnen het Tilburgse bedrijf Dijkman Elektrotechniek. Zo trad Marc de Looze tot de directie toe en is het assortiment uitgebreid met een aantal merken op elektronicagebied.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

De merken Contrel, Selco en Eaton Holec, voorheen vertegenwoordigd door HLK, hebben in Dijkman een nieuwe partner gevonden om de continuïteit van hun productverkoop te waarborgen. Dijkman verzorgt nu de vertegenwoordiging in Nederland van Contrel (onder meer professionele multifuncionele energie- en analysemeters) en van Selco (onder meer besturings-, beveiligings- en bewakingscomponenten) en wordt tevens het verkooppunt van stroomtransformatoren van Eaton Holec. 

De naam Dijkman Elektrotechniek wordt vaak geassocieerd met de afstandhouder: een praktische uitvinding van Dijkman die in besturings- en verdeelkasten nog steeds veelvuldig wordt toegepast.

Maar als toeleverancier van elektronische groothandels biedt Dijkman een breed assortiment aan. Naast bovenstaande merken wordt Dijkman distributeur van kabelaccessoires van Elematic en diverse producten van E-Pro, waaronder aardlekschakelaars en -automaten, installatieapparatuur en groepenkasten. Nieuw zijn ook de groepenkasten voor huishoudelijk gebruik.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Bege Aandrijftechniek BV

Rotero Holland bv

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb