Laatste nieuws:

2 augustus 2011 14:33

Eriks organiseert Technivent

Industrieel dienstverlener Eriks organiseert op woensdag 23 en donderdag 24 november 2011 de derde editie van Technivent in de Home Boxx te Nieuwegein. Deze vakbeurs staat geheel in het teken van duurzame innovaties en is voor de gehele industrie, zowel OEM als MRO, een boeiend kennisplatform.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Wat is er te zien en te doen?

Zo'n 90 exposanten, toonaangevende A-merk leveranciers van technische componenten, tonen hun nieuwste ontwikkelingen en producten. Daarnaast zijn er innovatiepleinen aanwezig, waar een mix van ondernemingen en organisaties duurzame innovaties laten zien. Op de beursvloer kunnen jonge ondernemers, innovators en trendsetters op het gebied van duurzame oplossingen voor de industrie de bezoekers meenemen in hun enthousiasme en vernieuwingsdrang.

Naast bedrijven nemen ook onderzoek- en opleidingsinstellingen en Technische Universiteiten deel. Ook zijn de internationale en Nederlandse Eriks-bedrijven vertegenwoordigd en tonen hun kennis, producten en participaties in duurzame en innovatieve ontwikkelingen. Rond hetzelfde thema staan er interessante lezingen op het programma. Hier kunt u zich voor inschrijven, zodra het definitieve programma bekend is.

Klik hier voor meer informatie of registratie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Rotero Holland bv

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb