Laatste nieuws:

3 september 2010 14:25

Open dag bij ESPS

Ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan houdt ESPS (Equipment Services & Productivity Solutions) tijdens de Landelijke Dag van het Onderhoud open huis voor allen die geïnteresseerd zijn in service en onderhoud.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Op 18 september vindt de eerste editie van de Landelijke Dag van het Onderhoud plaats. Tijdens deze dag, een initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO), krijgen geïnteresseerden de kans een kijkje te nemen bij bedrijven die gespecialiseerd zijn in service en onderhoud.

Onder het motto  'Zonder onderhoud staat alles op losse schroeven' brengen de deelnemers - waaronder ESPS - tijdens deze dag het belang van onderhoud onder de aandacht.

ESPS, gespecialiseerd in service en onderhoud van high-tech machines en systemen, laat op deze dag met live demonstraties haar expertise zien op het gebied van service, onderhoud en productiviteitsverbeteringen. Onder andere tonen zij een nieuwe oplossing voor productiviteitsverbetering: het 'OEE Mobile Workstation'. Hiermee worden live analyses en metingen uitgevoerd op productiemachines. Door deze data nauwkeurig te analyseren, kunnen productieprocessen worden verbeterd, waarmee vervolgens de productiviteit wordt vergroot.

ESPS is gevestigd aan de Einsteinstraat 16 te Almelo waar bezoekers vanaf 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur welkom zijn. Ook IMS en INNLab , zusterbedrijven van ESPS binnen de WWINN groep, zullen op deze dag aanwezig zijn .

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb