Laatste nieuws:

13 augustus 2010 11:43

Benelux-vestiging voor Güdel

Het Zwitserse Güdel, producent en leverancier van lineaire componenten, modulen en robotsystemen heeft een eigen vestiging betrokken op industrieterein 'De Echelpoel' in Weerselo (Ov.). Güdel kiest ervoor dichter bij de klanten in de Benelux te zijn, zodat er snel en accuraat kan worden gereageerd op nieuwe projectaanvragen.

Güdel in Weerselo'
Güdel in Weerselo
1/1
Meer over
Bedrijven
Rudi Steggink, vestigingsmanager van Güdel Benelux, geeft aan dat het, met een voortdurende verkorting van de project-doorlooptijden van wezenlijk belang is lokaal aanwezig te zijn. "Omdat we met een standaard bouwdozensysteem werken, zijn we in staat complete lineaire aandrijfmodulen en systemen binnen 6 tot 8 weken te leveren. De complete engineeringsperiode, van vaak enkele maanden kunnen we voor de klant aanzienlijk verkleinen, doordat Güdel  de lineaire bewegingen in de machine op zich neemt. De klant kan zich daardoor volledig op zijn eigen core-proces concentreren. Om dit voordeel nog verder te optimaliseren kan de voorafstemming nu snel met lokale medewerkers in de eigen taal gedaan worden waardoor er geen kostbare tijd verloren gaat."

De vestiging bestaat uit kantoor- en presentatieruimtes. De ontwikkeling, engineering en productie is in Zwitserland gevestigd.

http://www.gudel.com/, Echelpoelweg 1B, 7595KA Weerselo, tel.: (0541) 662250, info@nl.gudel.com

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb