Laatste nieuws:

13 augustus 2010 11:30

Schaeffler Groep breidt verder uit in Azië

De Schaeffler Groep zal in de komende jaren circa 300 miljoen euro investeren in Azië om haar reeds bestaande activiteiten verder uit te bouwen. Ten eerste zal de investering gebruikt worden om de productiecapaciteiten van de bestaande elf productievestigingen in China, India, Korea en Vietnam verder uit te bouwen.

'
1/1
Meer over
Bedrijven
Verder wil men  de productiecapaciteiten te vergroten door twee fabrieken voor wentellagers, motor- en aandrijfcomponenten in China te bouwen en een nieuw productiebedrijf in India. Hiermee wil de Schaeffler Group het aanbod van producten en services afstemmen op de toenemende vraag van haar Aziatische klanten.

De bouw van de nieuwe fabrieken zal in 2012 afgerond zijn. Bovendien worden naast de beide bestaande grote ontwikkelingscentra in China en Korea, ontwikkelingscentra in India en Japan gebouwd of uitgebreid.

Dr. Jürgen M. Geißinger, voorzitter van de bedrijfsleiding van de Schaeffler Groep, benadrukt het enorme belang om te investeren: "Azië blijft voor ons op de lange termijn een van de grootste afzet- en groeimarkten van de wereld. De afgelopen jaren zijn de groeipercentages van alle industriesegmenten enorm. Door de uitbreiding van de bestaande productievestigingen en de bouw van drie nieuwe fabrieken versterken wij ons profiel en onze aanwezigheid in de Aziatische economie.

Wolfgang Dangel, President van de Schaeffler Groep Azië-Pacific, vult aan: "De stijgende vraag naar hoogprecisie producten die energie besparen en de efficiëntie vergroten in de voertuigbouw en toepassingen in de duurzame energie sector, met de focus op windenergie, moeten tevens als voorbeeld genoemd worden."

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Bege Aandrijftechniek BV

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb