Laatste nieuws:

15 februari 2010 12:42

Lasaulec viert 20 jaar PBM

Precies twintig jaar geleden startte Lasaulec BV met de verkoop van Persoonlijke Beschermingsmiddelen. Reden om in 2010 flink uit te pakken met acties en aanbiedingen.

Veiligheidsschoenen bij Lasaulec'
Veiligheidsschoenen bij Lasaulec
1/1
Meer over
Bedrijven

De basis bestaat in 1990 uit een klein, maar groeiend assortiment hand-, gezicht- en gehoorbeschermingsmiddelen en veiligheidsschoenen. Het pakket slaat zo goed aan, dat Lasaulec in 1994 de ambitie uitspreekt om één van de belangrijkste spelers in de PBM-markt te worden. Alle voorwaarden zijn dan inmiddels aanwezig. Lasaulec beschikt over een team van specialisten met een uitstekende markt- en assortimentskennis. Het PBM-pakket vormt een goede aanvulling op het gereedschappen- en MRO-pakket. Het landelijke netwerk van vestigingen maakt het voor klanten bijvoorbeeld mogelijk om dichtbij huis pas-sessies te organiseren voor personeel.

Anno 2010 is PBM naast Persluchttechniek en Lastechniek één van de drie belangrijke specialismen van Lasaulec. De ambitie van 1994 is meer dan gerealiseerd en daarom inmiddels bijgesteld: "De grootste van Nederland worden op PBM-gebied in combinatie met een totaalpakket MRO-artikelen."
Lasaulec is in 1947 in Leeuwarden opgericht als verzelfstandigde afdeling van De Friesche Kolenhandel. De naam Lasaulec is ontstaan uit de woorden LAsbenodigdheden, AUtogeen en eLECtrisch. Al sinds zijn oprichting is Lasaulec succesvol als technische groothandel voor industrie, bouw en overheid. Het omvangrijke assortiment omvat ruim 200 000 artikelen. Lasaulec heeft een hoofdkantoor in Heerenveen en acht megavestigingen verspreid over Nederland, die voorzien zijn van de modernste logistieke faciliteiten.
Sinds 2009 is Lasaulec één van de bedrijven binnen de divisie Components van Citadel Industries. De bedrijven van Citadel Industries opereren daarnaast vanuit de divisies Equipment en Power Systems. Ze zijn betrokken bij de wereldwijde productie en verkoop van machines, systemen en componenten voor de sectoren bouw, wegenbouw, transport, landbouw, landschaponderhoud, logistiek (materiaal), automobiel en raffinaderij. Bij Citadel Industries werken in totaal 2000 mensen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

DIS Sensors

Rotero Holland bv

EUCHNER (Benelux) BV

Bege Aandrijftechniek BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb