Laatste nieuws:

23 juli 2009 12:03

PNEU/TEC bouwt nieuw pand

Pneu/tec is volop in beweging, dat valt op bedrijventerrein de President in Hoofddorp goed te zien. Momenteel wordt hier voor deze innovatieve onderneming een compleet nieuw pand gebouwd. En ook op deze locatie zal het gebouw niet onopgemerkt blijven, want er wordt gebruik gemaakt van de modernste materialen en methodes. De nieuwbouw moet aan het eind van dit jaar geheel bedrijfsgereed zijn.

'
1/1
Meer over
Bedrijven
Het nieuwe pand van Pneu/tec komt op nog geen vijfhonderd meter van de huidige vestiging. De nabijgelegen brug ‘De Harp' - een markant ontwerp van de Spaanse architect Calatrava - vormt het decor. Het gebouw bestaat uit een 2.250 m2 grote hal en twee verdiepingen kantoorruimte met een totale oppervlakte van maar liefst 1.000 m2. Ongeveer 60 procent van de nieuwbouw is bestemd voor eigen gebruik, de rest wordt verhuurd. Een opvallende voorpui - meebuigend met de weg aan de voorzijde - en het strakke zwartgrijze uiterlijk geven de nieuwe vestiging een bijzonder innovatieve uitstraling. Ook binnen in het pand is de inrichting straks optimaal, passend bij de kwalitatieve producten en oplossingen die deze onderneming nastreeft. Zo zal een optimale goederenstroom verzekerd zijn door middel van onder meer plaatsing van twee grote overheaddeuren. En natuurlijk worden de nu reeds aanwezige forse Paternoster-magazijnen (elk 6,5 meter hoog!) meeverhuisd. Het royale gebouw wordt onder meer voorzien van een grotere cleanroom met een nog hogere reinheidsklasse, waar men hoogwaardige producten voor de industriële automatisering vervaardigt.

Bovendien is er plaats ingeruimd voor een Conveyor testlab (voor het testen van met vacuüm te transporteren bulkmaterialen) en een fraai Opleidingscentrum, compleet met een groot aantal practicum-werkplekken.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

Rotero Holland bv

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Bege Aandrijftechniek BV

EUCHNER (Benelux) BV

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb