Laatste nieuws:

21 juli 2009 07:25

HYDAC opent vestiging in regio Groot Rotterdam

Per 1 juli 2009 heeft HYDAC zijn tweede nevenvestiging geopend, in Dordrecht. Hiermee wil het bedrijf de dienstverlening voor de klanten in de regio Groot Rotterdam verder verbeteren. Door dichtbij de klant te opereren kan nu nog sneller service, reparatie en spoedlevering op lokatie plaatsvinden. Vanuit het lokale magazijn kunnen razendsnel de meest gangbare hydrauliekcomponenten worden geleverd. Denk daarbij aan filters, filterelementen, accumulatoren, stuurventielen, koppelingen en elektronica. In de werkplaats kunnen ook reparaties worden uitgevoerd.

'
1/1
Meer over
Bedrijven
 

Vestigingsleider Marco Mouthaan vormt samen met sales engineer Ronald Swinkels en service coördinator Hans Vreman de kern van het HYDAC-team in Dordrecht. Mouthaan denkt door de nabijheid steeds beter op de klantwens in te kunnen spelen: "Omdat wij zelf ook in de regio zitten, weten we exact wat er speelt. Bovendien zullen klanten ook gemakkelijker naar ons komen, bijvoorbeeld om even snel een hydraulische accumulator te laten repareren." Belangrijkste doelgroepen in het gebied tussen grofweg Europoort en Gorinchem zijn de chemie, scheepvaart en offshore. HYDAC groeit nog steeds in deze sectoren. Bovendien zal HYDAC meer diensten en producten gaan ontwikkelen die toegespitst zijn op de industrie, en dan met name de petrochemische industrie.

 

HYDAC is met meer dan 5.500 werknemers wereldwijd een toonaangevende producent van  hydraulische componenten en systemen. Het bedrijf combineert haar brede productfolio met een meer dan 40-jarige ervaring in ontwikkeling, fabricage, verkoop en service in het vermogen om de meest uitdagende problemen op te lossen. HYDAC B.V. heeft zijn hoofdvestiging in Helmond. De twee nevenvestigingen zijn in Drachten en Dordrecht.

 

De nieuwe vestiging is te vinden aan de Pieter Hoebeeweg 74, 3316 BP  Dordrecht. Contactpersoon is Marco Mouthaan, tel.: +31 (0)78 - 652 01 40; e-mail: nl-info@hydac.com; www.hydac.com.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.

Van onze partners meer (5)...

EUCHNER (Benelux) BV

Rotero Holland bv

DIS Sensors

Bege Aandrijftechniek BV

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Vacatures

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb