Laatste nieuws:

11 juli 2024 16:07

10.000.000ste Anybus Module Award voor Schneider Electric

Schneider Electric is door HMS Networks onderscheiden met de 10.000.000ste Anybus Module Award. Door de Anybus-interfaces in hun frequentieregelaars te integreren kan de klant zijn of haar frequentieregelaar aansluiten op een industrieel veldbus- of Industrial Ethernet-netwerk naar keuze voor bewaking en besturing van de geregelde motoren.

'
1/1
Meer over
Bedrijven
Schneider Electric en HMS Networks onderhouden al twintig jaar een strategisch partnerschap. De samenwerking is essentieel geweest voor het realiseren van een oplossing voor de ondersteuning van meerdere industriële communicatieprotocollen.
De prijsuitreiking had plaats op het hoofdkantoor van Schneider Electric in Parijs. Aanwezig bij de ceremonie waren Magnus Jansson, product marketing director bij HMS Networks, Jean-Louis Guillou, vice president Drives bij Schneider Electric, en Peter Greenfort, strategic account manager bij HMS Networks.

Impact

Schneider Electric wil klanten helpen hun energieverbruik te verminderen en tegelijkertijd de impact van de energie die ze gebruiken te maximaliseren. Jean-Louis Guillou, vice president Drives bij. Op dit moment kan 42 procent van de totale vermeden CO2-uitstoot in het Schneider Electric CO2-emissierapport worden toegeschreven aan frequentieregelaars en het efficiëntere gebruik van elektromotoren.

Trends

Jean-Louis Guillou, vice president Drives bij Schneider Electric , constateert dat de trends bij aandrijvingen overeenkomen met bredere verschuivingen in de industrie. Intelligentie wordt steeds meer geïntegreerd in producten en bij elke nieuwe generatie aandrijvingen verdubbelt de verwerkingskracht - een doelbewuste inspanning om de bewaking en besturing te verbeteren en zo de algehele efficiëntie verder te verbeteren.
Om optimale motorprestaties te realiseren, zijn continue bewaking en regeling cruciaal. Hiervoor is slimme automatiseringsapparatuur nodig die intelligent kan worden aangestuurd. In bepaalde industrieën wordt tot 50 procentvan het totale energieverbruik toegeschreven aan elektromotoren. Door slimme regelaars te gebruiken om deze motoren te regelen, kan het energieverbruik met wel 20 procent worden teruggebracht, aldus Guillou.


ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb